Grădină intimă sau un spațiu verde generos, loc de joacă pentru copii, zonă de barbecue pentru prieteni sau pur și simplu o grădină verticală vivace în interiorul casei tale, contactează-ne și îți vom proiecta oaza de verdeață pe care ai visat-o, ținând cont de arhitectura casei, condițiile de mediu, hobby-urile și preferințele familiei tale.

Cu ajutorul serviciilor complete de amenajare peisagistică, transformăm spațiul din jurul casei într-un mediu ideal de petrecere a timpului liber, care te apropie de natură, îți oferă relaxare și bună dispoziție.

De la realizarea infrastructurii terenului, instalarea sistemelor de irigații și iluminare și până la lucrări de gazonare, plantare și amplasare a elementelor decorative, creăm și reamenajăm grădini pline de farmec și armonie.

Adaptăm lucrările periodice de întreținere specificului grădinii tale, pentru ca aceasta să se păstreze verde și frumoasă.

Tunderea gazonului, scarificarea și fertilizarea sa periodică, controlul insectelor dăunătoare, tunderea arbuștilor și a copacilor, erbicidarea, curățarea plantelor de uscăciuni, înlocuirea plantelor uscate, curățarea căilor de acces și mobilierului de grădină – toate aceste lucrări periodice vor fi realizate cu atenție deosebită asupra detaliilor și grijă pentru plante.

Gazonul are un rol important în arhitectura zonelor de recreere și agrement pentru că pune în valoare toate celelalte elemente vegetale din grădină și creează o armonie vizuală între acestea. O grădină acoperită cu gazon îngrijit este veselă, armonioasă și echilibrată

De la pregătirea solului cu echipamente de ultimă generație, până la gazonare și efectuarea operațiunilor specifice de întreținere, la El Jardin de Daniel lucrăm responsabil.

Fiecare sezon este extrem de important pentru grădina ta, iar lucrările specifice de aplicare a tratamentelor fitosanitare, tundere a arborilor și arbuștilor, plantare sau aplicare de îngrășământ, precum și întreținerea sistemelor de irigat vor fi realizate ca la carte de experții El Jardin de Daniel.

Un sistem de irigații bine ales și corect montat va păstra grădina verde și sănătoasă în timpul perioadelor secetoase. Adaptăm sistemele de irigații condițiilor meteorologice, tipului de sol și nevoilor specifice ale plantelor pentru ca acestea să primească doza optimă de apă.

Apa oferă un adevărat spectacol în amenajările exterioare. Iazurile, fântânile arteziene, cascadele, cursurile de apă și piscinele sunt elemente de atracție ale grădinii, care armonizează perfect cu verdele sănătos al gazonului, cu arbuștii și florile.

O grădină frumoasă pe timpul zilei capătă un farmec aparte odată cu lăsarea serii, cu ajutorul iluminării specifice. Selectăm cu atenție acele sisteme de iluminat care pun în valoare punctele de atracție ale grădinii și marchează armonios căile de acces, zidurile, zona de barbecue sau iazul din jurul casei. Serile petrecute în grădină vor deveni o încântare.

Mobilierul de grădină completează ambientul plăcut creat de plante, înfrumusețează spațiul și oferă mediul perfect pentru relaxare și petrecere a timpului liber. De la mese și scaune confortabile, la pergole, grătare și ornamente tematice, integrăm mobilier pentru exterior de cea mai bună calitate în conceptul grădinii tale

Grădini verticale

Acum poți aduce natura în casă, într-un spațiu comercial sau la birou, prin intermediul unei grădini verticale. Un perete verde, viu, este un element de echilibru și relaxare, schimbă complet înfățișarea oricărui spațiu și purifică aerul. Pe lângă aspectul spectaculos, grădinile verticale sunt o soluție ingenioasă de eficietizare a spațiului.

Concepte verzi pentru evenimente

Nuntă în aer liber, petrecere corporate, lansare de produs sau orice alt eveniment special, decorul nu poate fi complet fără plante și...puțină creativitate. Contactează-ne și te vom surprinde cu un concept original, în armonie cu tematica evenimentului tău.